Seniorji

Ples sodi med zanimivo rekreativno dejavnost, ki ne le poskrbi za sprostitev in dobro počutje, temveč ima tudi veliko pozitivnih učinkov na zdravje. Skrbi namreč za izboljšanje delovanja srčno-žilnega sistema, povečuje vzdržljivost, krepi kosti in mišice ter preprečuje bolezni kot sta denimo sladkorna bolezen in srčna obolenja. Študija je pokazala, da redno plesanje zmanjšuje verjetnost za razvoj demence kar za 76 odstotkov, torej vadba ohranja možgane aktivne. Združite zabavo in rekreacijo ter se pridružite skupinski vadbi.

Vadba zumba sledi najnovejšim zapovedim skupinske rekreacije. Ne ozira se na leta, saj so to le številke. Pravilno izvajana in nadzorovana aerobna vadba spodbudno vpliva na celo telo. S primerno vadbo lahko razvijamo in vzdržujemo splošno kondicijsko stanje, pozitivno vpliva na razvoj moči, gibljivosti, vzdržljivosti. Zaradi lepše oblikovane postave prav tako pozitivno vpliva na večjo samozavest. Primerna je za vse, ki imate radi latino glasbo in ples ter želite tako razgibati, utrditi in oblikovati svoje telo, obenem pa biti v dobri družbi in se odlično počutiti v svoji koži. Plesno predznanje ni potrebno.

Vas zanima kdo pleše s seniorji?

Oglejte si našo celotno ponudbo plesnih tečajev

Ponujamo vam plesne tečaje najrazličnejših zvrsti za vse generacije. Tako izvajamo plesne tečaje za najmlajše in šolarje, kot tudi za mladino in odrasle. Dodatno vam ponujamo tudi možnost izvajanja poročnih plesnih tečajev in tečajev za valeto. Poskrbeli pa smo tudi za vaše najmlajše, saj jim priredimo nepozabno praznovanje rojstnega dne.

Izvajamo naslednje zvrsti plesa in rekreacije: Jazz balet, hip hop, družabne plese, show dance, salso in zumbo.

Imate morda vprašanje?