Dijaki in študentje

Home / Plesni tečaji / Dijaki in študentje

Dijaki in študentje

Jazz balet

Jazz balet kot plesna zvrst združuje prvine klasičnega in modernega plesa, v oboje so vpeti še atraktivni plesni elementi. Če dodate še kanček »showa« in moderno glasbo, boste v jazz baletu neskončno uživali in razvijali individualnost interpetacije in izražanja. Jazz balet s pridihom “showa” in prepletanjem urbanih ritmov predstavlja stil človekovega življenja, saj se z vsakim gibom v posameznikovi duši ustvarja zadovoljstvo. Nešteti pozitivni učinki (lepša telesna drža, boljša koordinacijo gibov, ravnotežje, krepkejše mišice trupa in nog, prožnost in fleksibilnost) in sproščanje stresa po napornem dnevu – jazz balet je odlična izbira.

HIP HOP

Najaktualnejša in najatraktivnejša plesna zvrst, hip hop, je polna inovativnosti in plesne svobode, saj plesa, na srečo, ne omejujejo zakoni. Zaradi razvejanosti hip hop gibov, lahko prav vsak razvije svoj osebni slog. Rap, dj-stvo, grafiti in brake dance so primarni elementi hip hop kulture iz katerih je plesni slog dobival inspiracijo in obnorel svet. Pridružite se množicam navdušenih hip hop plesalcev, družite se z vrstniki in napolnite telo z energijo.

ApeSss . . . .
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
#apeshit #beyonce #choregraphy #dancegroup #dancersofinstagram #hiphopdancers #morenodancers #danceclass #dancevideo #dancerslife #dancerstyle #dancer
Choreography: @krambergerlara
Dancers: @lucijagosnjak @kiksaa @gec.nika @krambergerlara @emakukovec @inesstrelec @rebekahorvat @janaaa3

Posted by Plesni Klub Moreno on Tuesday, October 9, 2018

Ples v petkah

Obujte petke, ki jih najbolj obožujete. Vrtoglavo visoke ali elegantno nizke in se zavrtite po parketu! za ženstveni ples v petkah ne potrebujete partnerja. Zamigajte v sexy ritmih in mimogrede oblikujte še vašo postavo. Izurite hojo v petkah in ob modernih ritmih izboljšajte plesno tehniko, pridobite na samozavesti, drzno zaplešite, prepustite se toku življenja in popestrite vsakdan.

Zumba

Zumba temelji na glasbeni podlagi vročih latino ritmov, sistem vadbe spaja kombinacijo enostavnih plesnih korakov in se prilagaja načinu intervalnega treninga. Zumba tako povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob, vzdržuje in razvija kondicijsko stanje, vliva energijo in obenem sprošča. Lepše izklesano telo je posledica ciljnih mišičnih skupin –noge, roke, zadnjica, trebuh, srce – na katere se osredotoča vadba. Ne potrebujete partnerja ali plesnega predznanja. Če se želite razgibati, oblikovati svoje telo, vaše telo napolniti z energijo, hkrati pa se družiti in motivacijo črpati v timskem delu, vas bo zumba zasvojila!

Vas zanima kdo pleše z Mladino?

Natali Brunčič

Otroci, mladina in odrasli

Lara Kramberger

Otroci in mladina

Vas zanima kje plešejo dijaki in študentje?

Ja? Potem pa pogumno pokukajte na zemljevid ali v spodnje zavihke.

  • Plesni klub Moreno, Zagojiči 10c, 2272 Gorišnica
  • Športni park Majšperk, Majšperk 32,  2322 Majšperk

Pst… za več informacij tapkni oz. klikni na buciko.

Želite več informacij? Pokličite nas na 041 328 498, z veseljem odgovorimo na Vsa vaša vprašanja.

Bi radi spoznali našo ekipo? Ali Vas morda zanima več informacij o Moreno?