Dijaki in študentje

Jazz balet kot plesna zvrst združuje prvine klasičnega in modernega plesa, v oboje so vpeti še atraktivni plesni elementi. Če dodate še kanček »showa« in moderno glasbo, boste v jazz baletu neskončno uživali in razvijali individualnost interpetacije in izražanja. Jazz balet s pridihom “showa” in prepletanjem urbanih ritmov predstavlja stil človekovega življenja, saj se z vsakim gibom v posameznikovi duši ustvarja zadovoljstvo. Nešteti pozitivni učinki (lepša telesna drža, boljša koordinacijo gibov, ravnotežje, krepkejše mišice trupa in nog, prožnost in fleksibilnost) in sproščanje stresa po napornem dnevu – jazz balet je odlična izbira.

Najaktualnejša in najatraktivnejša plesna zvrst, hip hop, je polna inovativnosti in plesne svobode, saj plesa, na srečo, ne omejujejo zakoni. Zaradi razvejanosti hip hop gibov, lahko prav vsak razvije svoj osebni slog. Rap, dj-stvo, grafiti in brake dance so primarni elementi hip hop kulture iz katerih je plesni slog dobival inspiracijo in obnorel svet. Pridružite se množicam navdušenih hip hop plesalcev, družite se z vrstniki in napolnite telo z energijo.

Obujte petke, ki jih najbolj obožujete. Vrtoglavo visoke ali elegantno nizke in se zavrtite po parketu! za ženstveni ples v petkah ne potrebujete partnerja. Zamigajte v sexy ritmih in mimogrede oblikujte še vašo postavo. Izurite hojo v petkah in ob modernih ritmih izboljšajte plesno tehniko, pridobite na samozavesti, drzno zaplešite, prepustite se toku življenja in popestrite vsakdan.

Zumba temelji na glasbeni podlagi vročih latino ritmov, sistem vadbe spaja kombinacijo enostavnih plesnih korakov in se prilagaja načinu intervalnega treninga. Zumba tako povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob, vzdržuje in razvija kondicijsko stanje, vliva energijo in obenem sprošča. Lepše izklesano telo je posledica ciljnih mišičnih skupin –noge, roke, zadnjica, trebuh, srce – na katere se osredotoča vadba. Ne potrebujete partnerja ali plesnega predznanja. Če se želite razgibati, oblikovati svoje telo, vaše telo napolniti z energijo, hkrati pa se družiti in motivacijo črpati v timskem delu, vas bo zumba zasvojila!

Vas zanima kdo pleše z otroci in osnovnošolci?

Natali Brunčič
Otroci, mladina in odrasli
Lara Kramberger
Otroci in mladina
Previous slide
Next slide

Natali Brunčič

Otroci, mladina in odrasli

Lara Kramberger

Otroci in mladina

Oglejte si našo celotno ponudbo plesnih tečajev

Ponujamo vam plesne tečaje najrazličnejših zvrsti za vse generacije. Tako izvajamo plesne tečaje za najmlajše in šolarje, kot tudi za mladino in odrasle. Dodatno vam ponujamo tudi možnost izvajanja poročnih plesnih tečajev in tečajev za valeto. Poskrbeli pa smo tudi za vaše najmlajše, saj jim priredimo nepozabno praznovanje rojstnega dne.

Izvajamo naslednje zvrsti plesa in rekreacije: Jazz balet, hip hop, družabne plese, show dance, salso in zumbo.

Imate morda vprašanje?