O nas

Home / O nas

Plesni klub Moreno

je več kot le plesna šola

Uživate v plesu? Ste plesni navdušenec ali samo priložnostni amaterski plesalec?

Plesni klub Moreno je družabno središče in stičišče – malčkov, otrok, najstnikov, žurerjev, simpatizerjev plesa, babic,… zato se v naših prostorih mamice obrnite levo, popijte kavo in poklepetajte, otroci pa urno smuknite v športno opremo in spoznajte nove prijatelje in začnite ali nadgradite plesno znanje.

Leta 2008 rojen Plesni klub Moreno je preplet večletnih izkušenj vseh strokovnih sodelavcev, je plod nesebične ljubezni do plesa, glasbe, športa, umetnosti in neizmerne želje po inovativnem ustvarjanju. Vzpodbuja kreativnost v gibanju in pušča svobodo v plesnem ustvarjanju. Moreno pooseblja lastnosti, ki jih premore šola življenja, zato je Moreno Team najbolj ponosen na široke nasmehe svojih plesalcev.

Rezultati so sadež vztrajnega dela in ljubezni do plesa, vendar jih ne merimo le z uspešnostjo, tekmovalnostjo in ambicioznostjo, pač pa poudarjamo raznolikost in individualnost posameznika – vse pa nas povezuje ljubezen do plesa. Krepimo družbene vrednote, ustvarijo se pristna prijateljstva, iskreni odnosi, krepi se skupinski duh, učimo se sodelovanja in timskega dela. Na vajah je dovoljeno odpotovati v katerokoli mesto, na katerikoli sanjski otok, svojo fantazijo peljemo na ulice Londona, pod Slapove Niagare ali na rajsko Ibizo. Del teh sanj vsako leto uresničimo s produkcijo, v katero dva meseca vlagamo vso svojo energijo, združujemo ideje, pilimo koreografije, se do konca zabavamo in pokažemo kaj znamo – absolutno odgovornost za vse to prevzema Natali Brunčič, ki je umetniška vodja, pobudnica vsega kaosa, motivatorka idej – vse v eni osebi.

Vrata Plesnega kluba Moreno so vedno in vsem odprta – ljudem vseh starosti, raznih navad in interesov. Prizadevamo si, da je in bo Moreno »dom« plesalcem vseh kovov, da v njem vlada sproščenost, smeh in veselje do glasbe.

Bi želeli več informacij o naših plesnih tečajih? Ali Vas morda zanima kje se nahajamo?

Želite več informacij? Pokličite nas na 041 328 498, z veseljem odgovorimo na Vsa vaša vprašanja.