Odrasli

Home / Plesni tečaji / Odrasli

Odrasli

Družabni plesi

Družabni ples je skupno ime za standardne (angleški in dunajski valček, fokstrot, tango) in latino (rumba, cha cha, mambo, salsa, samba) plese, ki se jih pleše v paru. Ples je vrsta izražanja, umetnosti in zabave. Izhodišče je naravno, plesnim strukturam prilagojeno gibanje, za katerega je potrebna velika energija s čim manj vidnega napora. Plese sestavlja vrsta plesnih figur in slike, ki so izvedene v gibanju skozi prostor ali na mestu in so koreografsko strukturirane tako, da plesni par lahko prikaže čim več svojih plesnih sposobnosti in izraznih kvalitet. Plesi zahtevajo posebno plesno držo, posebno tehniko gibanja ter »zlitost plesalke in plesalca v eno«. Gre za lahkotnost gibanja, ki večkrat ustvarja iluzijo lebdenja.

Zumba

Zumba temelji na glasbeni podlagi vročih latino ritmov, sistem vadbe spaja kombinacijo enostavnih plesnih korakov in se prilagaja načinu intervalnega treninga. Zumba tako povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob, vzdržuje in razvija kondicijsko stanje, vliva energijo in obenem sprošča. Lepše izklesano telo je posledica ciljnih mišičnih skupin –noge, roke, zadnjica, trebuh, srce – na katere se osredotoča vadba. Ne potrebujete partnerja ali plesnega predznanja. Če se želite razgibati, oblikovati svoje telo, vaše telo napolniti z energijo, hkrati pa se družiti in motivacijo črpati v timskem delu, vas bo zumba zasvojila!

✨Kako gre skupaj rokometna zoga in ples?✨
Vam bomo pokazali v petek, 29.09.2017 v SPORTNI DVORANI GORISNICE.
Mi bomo spodbujali nase fante, ker verjamo v njih in njihovo zmago
ENOSTAVNO PRIDI IN NAVIJAJ Z NAMI
ZA RD MOSKANJCI-GORISNICA.

Posted by Plesni Klub Moreno on Tuesday, September 26, 2017

Ples v petkah

Obujte petke, ki jih najbolj obožujete. Vrtoglavo visoke ali elegantno nizke in se zavrtite po parketu! za ženstveni ples v petkah ne potrebujete partnerja. Zamigajte v sexy ritmih in mimogrede oblikujte še vašo postavo. Izurite hojo v petkah in ob modernih ritmih izboljšajte plesno tehniko, pridobite na samozavesti, drzno zaplešite, prepustite se toku življenja in popestrite vsakdan.

Vas zanima kdo pleše z odraslimi?

Natali Brunčič

Otroci, mladina in odrasli

Rebeka Horvat Slavinec

Odrasli

Vas zanima kje plešejo odrasli?

Ja? Potem pa pogumno pokukajte na zemljevid ali v spodnje zavihke.

  • Plesni klub Moreno, Zagojiči 10c, 2272 Gorišnica
  • Športni park Majšperk, Majšperk 32,  2322 Majšperk

Pst… za več informacij tapkni oz. klikni na buciko.

Želite več informacij? Pokličite nas na 041 328 498, z veseljem odgovorimo na Vsa vaša vprašanja.

Bi radi spoznali našo ekipo? Ali Vas morda zanima več informacij o Moreno?